Burrat dhe Gratë në Shqipëri / Women and Men in Albania 2018

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in theme_select_as_links() (line 521 of /home/unorg/public_html/sites/all/modules/better_exposed_filters/better_exposed_filters.theme).
18 June, 2018

Botimi “Burra dhe Gra në Shqipëri, 2018” sjell para publikut informacion të gjithëanshëm për statistikat gjinore në Shqipëri. Në këtë botim ndër të tjera, do të gjeni për herë të parë shkaqet e
vdekjeve dhe migrimin e brendshëm për burrat dhe gratë.

 

Download this Document: